SÄHKÖISET JÄRJESTELMÄT

Käytössämme on suurimmat ja suosituimmat järjestelmät Procountor, Netvisor ja Merit Aktiva. Muita käyttämiämme järjestelmiä ovat esimerkiksi Fivaldi, Adminet ja Netbaron. Järjestelmää suositeltaessa mietimme aina, millainen ratkaisu palvelee sinun asiakasyritystä ja toimintamalleja parhaalla mahdollisella tavalla. Taloushallinnonärjestelmät on tehty tukemaan ja yksinkertaistamaan taloushallinnon prosesseja, ja huolellisella käyttöönottokoulutuksella varmistamme, että tehokas käyttö on myös yrittäjän puolelta mahdollista.

Kuittirumbaa helpottamaaan käytämme eTaskua.”eTasku on nykyaikainen tapa toimittaa KAIKKI kirjanpitoon liittyvä aineisto nopeasti ja suojatusti kirjanpitäjällesi. Myös kirjanpitäjälläsi on mahdollisuus toimittaa kaikki dokumentit sinulle eTaskun välityksellä tietosuoja-asetuksien mukaisesti.
Saat eTaskun mobiilisovelluksen helposti käyttöösi lataamalla sen puhelimesi omasta sovelluskaupasta. Tämän jälkeen saat lisättyä kuitit ja matkalaskut kirjanpitäjäsi nähtäville samoin tein! Nappaa vain kuva kuitista, täytä tarvittavat tiedot ylös ja tallenna. Tämän jälkeen kuitti onkin jo tilitoimistosi nähtävillä ja voit heittää kuitin vaikkapa suoraan roskiin. Voit siis heittää samalla myös hyvästit kuittien kaivelemiselle taskujen ja lompakon pohjalta kuun lopussa!

Saat testata eTaskua ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia kuukauden ajan. Sen jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa eTaskun käyttöä. Testijakson jälkeen eTaskun hinnoittelu on alkaen 5,90 €/kk +24% ALV. Tutustu eTaskuun ja hinnoitteluun tarkemmin.