Kirjanpitäjän paikka auki

’Toimintamme laajentuessa avaamme uuden toimiston Espanjan Fuengirolaan tämän syksyn aikana. Haemme uuteen toimipisteeseen kirjanpidon osaajaa kansainväliseen joukkoomme. ProAccounting on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti toimiva kansainvälinen täyden palvelun tilitoimisto. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Tällä hetkellä toimimme Suomessa ja Baltiassa.

Työnkuva

Vastaat asiakasyritystesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta; kuukausittainen juokseva kirjanpito, reskontranhoito, kuukausiraportointi, veroilmoitusten sekä tilinpäätösten teko ja mahdollisesti myös palkanlaskenta. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta.

Etsimämme henkilö on

Olet alasi ammattilainen, joka taitaa kirjanpidon eri vaiheet aina tilinpäätökseen asti.

Olet toiminut jokusen vuoden kirjanpidon tehtävissä, tilitoimistomaailma on sinulle tuttu ja pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä palvelemaan asiakkaita asiantuntevasti. Sinulla on kaupallisen puolen koulutus sekä itsenäistä kokemusta kirjanpidon eri tehtävistä.

Työotteeltasi olet tarkka, vastuullinen, aktiivinen ja yhteistyökykyinen sekä omaksut uudet asiat nopeasti. Nautit monipuolisesta työstä, ymmärrät myös rutiinien tärkeyden ja kehityt mielelläsi työssäsi. Käytät sujuvasti MS Office-työkaluja ja taloushallinnon eri sähköisiä järjestelmiä.

Toivomme sinulta

  • kokemusta itsenäisesti hoidetusta perinteisestä ja/tai sähköisestä taloushallinnosta
  • tehtävään soveltuva koulutus
  • pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta ja numerotarkkuutta
  • oma-aloitteisuutta
  • Procountor, MeritAktiva, Netvisor-järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi
  • eduksi luemme kansainvälisen verotuksen tuntemuksen
  • yrittäjätaustan
  • sujuva suomen- ja englannin kielen taito

Tehtävän aloitus sovitusti, vaikka heti, tehtävän hoitaminen onnistuu myös etänä sekä työsuhteen muoto sovittavissa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6. osoitteeseen info@proaccounting.fi. Lisätietoja tehtävästä Mira Luukkanen +358 451 600 017